Évközi

Az Evangéliumi Fórum egyik célja, hogy a különböző műhelyek számára két fórum között az év folyamán különböző további programokat, fejlődési lehetőségeket teremtsen, az esetleg mások által megszervezett, de a fórum céljai szempontjából fontos programokat támogassa.

AKTUÁLIS:

Az idei évben újabb alkalommal szeretnénk megtartani a Vezetői Műhelyt Vezetői felelősség Kétalkalmas, online évközi műhelyalkalom címmel
2020. április 23 és 30-án. Bővebben itt olvashatsz a programról!

A 2018-as évben:

  • egy az iszlámról szóló apologetikai előadássorozat került megrendezésre Hatun Tash közreműködésével. A szeminárium anyagát ugyan nem, de a 2018-as Evangéliumi fórumon elhangzott előadásait a médiatárban meghallgathatjátok.

2019-ben eddig lezajlott programok:

  • márciusban tartottuk meg a Langham prédikációs képzés első és harmadik modulját (langham.hu), aminek folytatása 2020 márciusában esedékes.
  • áprilisban (2019. április 6. 9.30-17 óráig) a vezetői műhely és a KEVE együttes szervezésében Vezetői Felelősség címen szerveződött egy egynapos workshop (link).

Nagy örömünkre szolgál, hogy hirdethetjük ezeket a lehetőségeket. Amint tudjuk, bővítjük a listát, s az aktuális információkról értesítjük mindazokat, akik jelezték érdeklődésüket felénk.

Amennyiben szeretnél értesítést kapni ezekről az eseményekről, kérjük regisztrálj a hírlevelünkre itt: Űrlap