Fórum 2019

A 2014 óta sikerrel megrendezett Evangéliumi Fórum idén ismét négynapos konferenciát rendez. Az EF2019 dátuma: november 13-16. A fórumot ismét a mediterrán hangulatú Harkányban rendezzük meg.

A regisztráció az EF2019-re LEZÁRULT.


Célunk

Az EF2019 célja, hogy négy napra egybegyűjtsön keresztény vezetőket, akik bibliai alapon, igényesen szeretnének  gondolkodni, tanulni, beszélgetni azokról a témákról és területekről, amelyek egyházi vagy világi környezetben, vezetői szinten meghatározó kihívásai Krisztus képviselésének a mai magyar társadalomban.


Reggeli és esti alkalmak

Minden napot együtt kezdünk és fejezünk be, reggeli igehirdetésekkel és esti előadásokkal, melyeken keresztül együtt tudjuk keresni és dicsőíteni Istent.


Műhelyek

Az EF2019 gerincét hét műhely alkotja. A műhelyek a hasonló szolgálati területen dolgozó vagy az iránt érdeklődő embereket fogják össze és adott tematikát követve értékes előadásokat és beszélgetéseket tartalmaznak.


Szemináriumok

A műhelyek mellett minden nap részt lehet venni választható szemináriumokon is. A szemináriumok lehetőséget adnak arra, hogy a műhelyünkhöz szorosan nem kapcsolódó témákba (pl. evangélizáció, apologetika, kultúra, lelkigondozás, művészet, társadalmi szerepvállalás, bibliatanulmányozás, vezetés) is betekintést nyerjünk.


FONTOS!

Az Evangéliumi Fórum meghívásos alapú találkozó. Éppen ezért a regisztráció nem von automatikus meghívást maga után. Az Evangéliumi Fórum a korlátozott helyek számának illetve a fórum céljának figyelembe vételével meghívót küld mindazoknak, akiknek a jelentkezését elfogadta. A Fórum árának kifizetésére csak ezután kerülhet sor.

Mivel a Fórum fontos célja az egymás megismerése és az egymástól való tanulás lehetősége, ezért a részvétel lehetőségét olyanoknak szeretnénk fenntartani, akik a Fórum elejétől a végéig jelen tudnak lenni. Mindebből következőleg részleges fizetésre nincs lehetőség.

Ösztöndíjak

Az ösztöndíjakat azoknak tartjuk fenn, akik biztosan nem tudják kifizetni a részvételi költséget. Mivel a Fórum partnerségre épül, kérjük, imádkozzon azzal kapcsolatban, hogy tudja-e esetleg mások részvételét támogatni akár azzal, hogy a teljes részvételi összeget kifizeti, akár azzal, hogy támogatást ad másokrészvételére.

Az EF2019 részvételi díja a jelentkezés és befizetés határideje alapján 3 kategóriába oszlik. A határidők és részvételi díj kategóriák tekintetében kérjük tekintsék meg az alábbi táblázatot. Az EF2019-re korlátozott számban ösztöndíj támogatás is igényelhető. A támogatás igénylését a regisztrációs felületen tehetik meg a jelentkezők. Bátorítunk mindenkit, hogy időben küldje el jelentkezését! A részvételi díjak az alábbiak szerint alakulnak:

Kategória 2 ágyas szoba Ösztöndíjas ár
(2 ágyas szoba)
Jelentkezési határidő Fizetési határidő
(elfogadott jelentkezést követően)
Korai 38 700 Ft 28 700 Ft 2019.09.05. éjfél 2019.10.01. éjfél
Normál 40 700 Ft 30 700 Ft 2019.10.25. éjfél 2019.10.30. éjfél
Késői 42 700 Ft 32 700 Ft 2019.10.31. éjfél 2019.11.05. éjfél