Fórum 2020
A 2014 óta sikerrel megrendezett Evangéliumi Fórum idén a járványhelyzet miatt sajnos nem tud megrendezésre kerülni. Helyette 2020-ban online, meghívásos műhely-alkalmak lesznek, amelyek leírását a Műhelyek menüpont alatt találhatjátok.

Célunk
Az EF2020 célja, hogy egybegyűjtsön keresztény vezetőket, akik bibliai alapon, igényesen szeretnének gondolkodni, tanulni, beszélgetni azokról a témákról és területekről, amelyek egyházi vagy világi környezetben, vezetői szinten meghatározó kihívásai Krisztus képviselésének a mai magyar társadalomban.

Reggeli és esti alkalmak
Ebben az évben sajnos nem tudunk közösen együtt lenni, így a plenáris alkalmaink is elmaradnak.

Műhelyek
Az EF2020 gerincét hét online műhely alkotja. A műhelyek a hasonló szolgálati területen dolgozó vagy az iránt érdeklődő embereket fogják össze és adott tematikát követve értékes előadásokat és beszélgetéseket tartalmaznak.

Szemináriumok
Sajnos a plenáris alkalmakhoz hasonlóan, szemináriumi alkalmakat sem tudunk idén szervezni. Bíztatunk, hogy az archívumból válasszatok a korábbi évek egy-egy szemináriumából.

FONTOS!
Az Evangéliumi Fórum meghívásos alapú találkozó. Éppen ezért a regisztráció nem von automatikus meghívást maga után. Idén speciális módon történik a jelentkezés, egy-egy műhelyre vonatkozóan meghívás alapján, illetve egy konkrét jelentkezési felület kitöltésével lehet majd jelentkezni. Az Evangéliumi Fórum a korlátozott helyek számának illetve a fórum céljának figyelembe vételével fogadja el a jelentkezést.

Mivel a Fórum fontos célja az egymás megismerése és az egymástól való tanulás lehetősége, ezért a részvétel lehetőségét olyanoknak szeretnénk fenntartani, akik a műhelyek elejétől a végéig jelen tudnak lenni.

Idén az online részvétel miatt a részvétel ingyenes lesz. Ugyanakkor – tekintettel az Evangéliumi Fórum műkődésére – szívesen vesszük az adományokat, amellyel támogatjátok a jövő évi Fórum megszervezését.

Ösztöndíjak
Idén nem lesz részvételi díj. A jelentkezés egyedileg, műhelyenként történik. Az erről szóló információt közvetlenül küldjük ki a korábbi résztvevőknek, illetve azoknál a műhelyeknél, ahol lehet jelentkezni, a Műhely menüpontnál feltüntetjük.

A jelentkezési határidő műhelyenként változik, kérjük erre figyeljetek.