Fórum 2021

A 2014 óta sikerrel megrendezett Evangéliumi Fórumot idén a tavalyi kényszerű szüneteltetés illetve online módon való részbeni megvalósulást követően újra élőben tervezzük megtartani. Bízunk abban, hogy a járványhelyzet ezúttal nem lesz akadálya, hogy közösen együtt legyünk novemberben Harkányban.
A részletes programot, valamint a műhelyek leírását az EF2021 menüpont alfejezeteiben találjátok.

Célunk

Az EF2020 célja, hogy egybegyűjtsön keresztény vezetőket, akik bibliai alapon, igényesen szeretnének  gondolkodni, tanulni, beszélgetni azokról a témákról és területekről, amelyek egyházi vagy világi környezetben, vezetői szinten meghatározó kihívásai Krisztus képviselésének a mai magyar társadalomban.

Ösztöndíjak

Az Evangéliumi Fórum részvételi díjhoz kötött.

Az idei árak még nem lettek meghatározva, de már most szeretnénk jelezni, hogy ezúttal is lehet majd ösztöndíjra pályázni.

Ösztöndíjjal azokat szeretnénk majd támogatni, akik anyagi okok miatt nem tudnának esetleg részt venni a Fórumon.

Minden ösztöndíjra egyedileg és egyénileg kell pályázni.

Programok

Reggeli és esti alkalmak

Idén újra közösen együtt tudunk lenni. A plenáris alkalmak tartalmát később tesszük közzé.

Műhelyek

Az Evangéliumi Fórum gerincét kilenc műhely alkotja. A műhelyek a hasonló szolgálati területek iránt érdeklődő embereket fogják össze és az adott tematikát követve értékes előadásokat és beszélgetéseket tartalmaznak.
A műhelyek tartalmát a műhelyek menüpont alatt találjátok.

Szemináriumok

Délutánonként izgalmas témájú szemináriumokból válogathattok majd. Ezek tartalmát a későbbiekben tesszük közzé. 
Addig is biztatunk, hogy az archívumokból válogassatok a korábbi évek egy-egy szemináriumából.

FONTOS!

Az Evangéliumi Fórum meghívásos alapú találkozó. Éppen ezért a regisztráció nem von automatikus meghívást maga után. Idén speciális módon történik a jelentkezés, egy-egy műhelyre vonatkozóan meghívás alapján, illetve egy konkrét jelentkezési felület kitöltésével lehet majd jelentkezni. Az Evangéliumi Fórum a korlátozott helyek számának illetve a fórum céljának figyelembe vételével fogadja el a jelentkezést.  

Mivel a Fórum fontos célja az egymás megismerése és az egymástól való tanulás lehetősége, ezért a részvétel lehetőségét olyanoknak szeretnénk fenntartani, akik a műhelyek elejétől a végéig jelen tudnak lenni. 

Tekintettel az EF működésére szívesen fogadunk adományokat, amellyel támogathatjátok a Fórum megszervezését.