Fórum 2018

A 2014 óta sikerrel megrendezett Evangéliumi Fórum idén ismét négynapos konferenciát rendez. Az EF 2018 dátuma: november 14-17. A fórumot ismét a mediterrán hangulatú Harkányba költöztettük.

REGISZTRÁCIÓ az EF2018-ra itt lehetséges: 
JELENTKEZÉSI ŰRLAP

Célunk

Az EF 2018 célja, hogy négy napra egybegyűjtsön keresztény vezetőket, akik bibliai alapon, igényesen szeretnének  gondolkodni, tanulni, beszélgetni azokról a témákról és területekről, amelyek egyházi vagy világi környezetben, vezetői szinten meghatározó kihívásai Krisztus képviselésének a mai magyar társadalomban.

Reggeli és esti alkalmak

Minden napot együtt kezdünk és fejezünk be, reggeli igehirdetésekkel és esti előadásokkal, melyeken keresztül együtt tudjuk keresni és dicsőíteni Istent.

Műhelyek

Az EF 2018 gerincét hét műhely alkotja. A műhelyek a hasonló szolgálati területen dolgozó vagy az iránt érdeklődő embereket fogják össze és adott tematikát követve értékes előadásokat és beszélgetéseket tartalmaznak.

Szemináriumok

A műhelyek mellett minden nap részt lehet venni választható szemináriumokon is. A szemináriumok lehetőséget adnak arra, hogy a műhelyünkhöz szorosan nem kapcsolódó témákba (pl. evangélizáció, apologetika, kultúra, lelkigondozás, művészet, társadalmi szerepvállalás, bibliatanulmányozás, vezetés) is betekintést nyerjünk.

FONTOS!

Az Evangéliumi Fórum meghívásos alapú találkozó. Éppen ezért a regisztráció nem von automatikus meghívást maga után. Az Evangéliumi Fórum a korlátozott helyek számának illetve a fórum céljának figyelembe vételével meghívót küld mindazoknak, akiknek a jelentkezését elfogadta. A Fórum árának kifizetésére csak ezután kerülhet sor.

Mivel a Fórum fontos célja az egymás megismerése és az egymástól való tanulás lehetősége, ezért a részvétel lehetőségét olyanoknak szeretnénk fenntartani, akik a Fórum elejétől a végéig jelen tudnak lenni. Mindebből következőleg részleges fizetésre nincs lehetőség.

Ösztöndíjak

Az ösztöndíjakat azoknak tartjuk fenn, akik biztosan nem tudják kifizetni a részvételi költséget. Mivel a Fórum partnerségre épül, kérjük, imádkozzon azzal kapcsolatban, hogy tudja-e esetleg mások részvételét támogatni akár azzal, hogya teljes részvételi összeget kifizeti, akár azzal, hogy támogatást ad másokrészvételére.

Az EF 2018 részvételi díja a jelentkezés és befizetés határideje alapján 3 kategóriába oszlik. A határidők és részvételi díj kategóriák tekintetében kérjük tekintsék meg az alábbi táblázatot. Az EF 2018-ra korlátozott számban ösztöndíj támogatás is igényelhető. A támogatás igénylését a regisztrációs felületen tehetik meg a jelentkezők. Bátorítunk mindenkit, hogy időbe küldje el jelentkezését! A részvételi díjak az alábbiak szerint alakulnak:

Kategória 2 ágyas szoba Ösztöndíjas ár (2 ágyas szoba) Jelentkezési határidő Fizetési határidő
(elfogadott jelentkezést követően)
Korai 35 700 Ft 25 700 Ft 2018.09.25. éjfél 2018.10.01. éjfél
Normál 37 700 Ft 27 700 Ft 2018.10.25. éjfél 2018.10.30. éjfél
Késői 39 700 Ft 29 700 Ft 2018.10.31. éjfél 2018.11.05. éjfél

REGISZTRÁCIÓ az EF2018-ra itt lehetséges: JELENTKEZÉSI ŰRLAP