Általános információk

A 2014 óta sikerrel megrendezett Evangéliumi Fórum idén ismét négynapos konferenciát rendez. Az EF 2018 dátuma: november 14-17. A fórumot ismét a mediterrán hangulatú Harkányba költöztettük.

Célunk

Az EF 2018 célja, hogy négy napra egybegyűjtsön keresztény vezetőket, akik bibliai alapon, igényesen szeretnének  gondolkodni, tanulni, beszélgetni azokról a témákról és területekről, amelyek egyházi vagy világi környezetben, vezetői szinten meghatározó kihívásai Krisztus képviselésének a mai magyar társadalomban.

Reggeli és esti alkalmak

Minden napot együtt kezdünk és fejezünk be, reggeli igehirdetésekkel és esti előadásokkal, melyeken keresztül együtt tudjuk keresni és dicsőíteni Istent.

Műhelyek

Az EF 2018 gerincét hét műhely alkotja. A műhelyek a hasonló szolgálati területen dolgozó vagy az iránt érdeklődő embereket fogják össze és adott tematikát követve értékes előadásokat és beszélgetéseket tartalmaznak.

Szemináriumok

A műhelyek mellett minden nap részt lehet venni választható szemináriumokon is. A szemináriumok lehetőséget adnak arra, hogy a műhelyünkhöz szorosan nem kapcsolódó témákba (pl. evangélizáció, apologetika, kultúra, lelkigondozás, művészet, társadalmi szerepvállalás, bibliatanulmányozás, vezetés) is betekintést nyerjünk.

FONTOS!

Az Evangéliumi Fórum meghívásos alapú találkozó.

A regisztráció nem von automatikus meghívást maga után. Az Evangéliumi Fórum a korlátozott helyek számának illetve céljainak figyelembe vételével meghívót küld mindazoknak, akiknek a jelentkezését elfogadta. A Fórum árának kifizetésére csak ezután kerülhet sor.

Ösztöndíjak

Azösztöndíjakat azoknak tartjuk fenn, akik biztosan nem tudják kifizetni arészvételi költséget. Mivel a Fórum partnerségre épül, kérjük, imádkozzon azzalkapcsolatban, hogy tudja-e esetleg mások részvételét támogatni akár azzal, hogya teljes részvételi összeget kifizeti, akár azzal, hogy támogatást ad másokrészvételére.

Az EF 2017 részvételi díja a jelentkezés és befizetés határideje alapján 3 kategóriába oszlik. A határidők és részvételi díj kategóriák tekintetében kérjük tekintsék meg az alábbi táblázatot. Az EF 2017-re korlátozott számban ösztöndíj támogatás is igényelhető. A támogatás igénylését a regisztrációs felületen tehetik meg a jelentkezők. Bátorítunk mindenkit, hogy időbe küldje el jelentkezését!   A részvételi díjak az alábbiak szerint alakulnak:  

Kategória2 ágyas szobaÖsztöndíjas ár (2 ágyas szoba)Jelentkezési határidőFizetési határidő
Korai35 700 Ft21 700 Ft17.09.20.2017.09.25.
Normál37 700 Ft25 700 Ft17.10.10.2017.10.15.
Késői39 700 Ft29 700 Ft17.10.25.2017.10.30.